Wie zijn we?

Een team van 10 gedreven, commerciƫle en technische medewerkers vormt het kloppend hart van ons bedrijf. Allen technisch gecertificeerd, voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen en kunnen intussen, reeds 10 jaar, refereren naar meer dan honderden tevreden klanten.

Het is al zo vaak vermeld in de media dat onze lucht en bodemkwaliteit steeds minder goed scoren. Wie een beetje aan zichzelf denkt, zal snel kunnen beslissen om groene energie aan te schaffen. Zelf voorzien in uw energie is bovendien een toekomstgerichte investering die uw energiekosten zullen drukken. Investeer nu in uzelf. De beloning volgt. U zo goed mogelijk informeren is voor ons een prioriteit. Vraag ons gerust om meer informatie, wij zijn er om u vooraf goed te informeren en adviseren.

Prosolar geeft zijn klanten de zekerheid dat elk project tot een goed einde wordt gebracht. Onze ervaring en begeleiding in combinatie met kwaliteitsvolle producten geeft u de garantie van een waardevolle investering.

Wat doen we?

Wij plaatsen zonnepanelen, zonneboilers, LED verlichting en infraroodverwarming. Daarnaast doen we ook isolatiewerken op en onder het dak en de binnenmuren.

Wij volgen de nodige opleidingen om in orde te zijn met de wetgeving en de regels van de kunst voor de plaatsing. Hieronder kan u onze attesten terugvinden.

Image

Wij hebben een kantoor in Hofstade nabij Aalst en Schoten nabij Antwerpen. Steeds bereikbaar tijdens de kantooruren en ook op zaterdag.

Image

Reeds 10 jaar hebben wij ervaring met zonnepanelen en zijn wij de absolute specialist geworden. We werken enkel met kwaliteitsvol materiaal en bekende merken.

Image

Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Een goed advies en goed materiaal is belangrijk om geen schade (vocht of schimmel) te krijgen. Isoleren is een vak apart.

Image

Omdat wij elke dag op en onder daken werken, kunnen wij ook langs de buitenzijde isoleren en een nieuw dak plaatsen. Het plaatsen van dakramen voeren we ook uit.

Certificaat isolatie

Image

Certificaat zonnepanelen

Image